Hondencamping

La Soupèze

Ontspannen op vakantie met de hond? Dan gaat u natuurlijk naar Hondencamping La Soupèze in Frankrijk.

 

voor een ontspannen vakantie met uw hond(en)!

 

Algemene voorwaarden van hondencamping La Soupèze

We zijn een kleine hondencamping met 7 staanplaatsen een gîte en een blokhut met als doel iederéén een heerlijke vakantie te bieden. Om dit te bereiken hebben we enkele algemene voorwaarden opgesteld.

 

- Chemisch Toilet en septic-tank:

                      Wilt u uw chemische toilet legen op de desbetreffende plaats hiervoor moet u uw chemisch toilet voorzien zijn van een biologisch middel welke werkt op basis van bacteriën, vaak is dit dit een 'groene' fles. Onze septic-tank werkt op basis van bacteriën, deze bacteriën sterven wanneer ze met chemicaliën in aanraking komen. Een oplossing is dat u uw chemisch toilet leeg meeneemt naar onze camping, alwaar u deze vult met water en een biologisch reinigingsmiddel. Deze combinatie mag wel geleegd worden via de septic-tank.

 

- Honden:

                      Houdt u er rekening mee dat uw hond(en) hun inentingen hebben gehad denkt u hierbij ook aan kennelhoest, klik hier voor alle voorwaarden hieromtrent die gelden binnen de EU. Uw hond dient een hondenpaspoort te hebben. Om de honden een ontspannen vakantie te gunnen is het zeer wenselijk dat de teefjes niet loops zijn of worden tijdens hun verblijf op de camping. Om de (eventuele) loopsheid uit te stellen kunt u terecht bij uw dierenarts.

 

- Aansprakelijkheid:

                      Camping La Soupèze aanvaardt geen aansprakelijkheid voor diefstal of beschadigingen van eigendommen van gasten of bezoekers, alsmede voor ongevallen die gasten, bezoekers of hun honden overkomen. E.e.a. behoudens schuld van ondernemers of personeel. Tevens aanvaardt Camping La Soupèze geen aansprakelijkheid voor enigerlei schade of letsel toegebracht door honden van gasten of bezoekers. Campinggasten of bezoekers zijn dus zelf verantwoordelijk, en daardoor aansprakelijk, voor de daden van hun honden. Eventuele dierenartskosten, voor welke behandeling dan ook, zijn voor rekening van de eigenaar van de hond zelf.

 

- Aanbetaling:

                      Wij verzoeken u binnen 20 dagen een aanbetaling te doen van 50% van het stageld, wanneer de aanbetaling door ons ontvangen is sturen wij u een betaal– en reserveringsbevestiging waarna uw reservering definitief is.

 

- Annuleren:

                      1. Binnen 7 dagen na datum van de reserveringsbevestiging kan de reservering kosteloos worden geannuleerd, behoudens de   reserveringen die binnen 6 weken voor aankomst gemaakt zijn.

                      2. Bij annulering tussen 7 dagen na datum van de reserveringsbevestiging en 6 weken voor aankomst wordt het (verschuldigde) aanbetalingbedrag in rekening gebracht.

                      3. Bij annulering tussen 6 weken voor de aankomst en 1 week voor aankomst wordt 90% van de volledige huursom in rekening gebracht.

                      4. Bij annulering tussen 1 week voor aankomst en de dag van de aankomst zelf wordt de volledige huursom in rekening gebracht.

                      5. Bij vroeger vertrek of bij latere aankomst dan gereserveerd vindt geen restitutie van gedane betalingen plaats.

                      6. U dient schriftelijk (e-mail) te annuleren.

 

 

Vakantie met de hond of honden in Frankrijk? U wilt met de hond op vakantie naar een speciale hondencamping in Frankrijk? Hondencamping La Soupèze is een kleinschalige hondencamping in Zuid Frankrijk gericht op vakantiegangers die hun hond of honden meenemen op vakantie. De honden genieten hier op de hondencamping in Frankrijk heel veel vrijheid, de honden lopen bijvoorbeeld los op de hondencamping (mits dit goed gaat met de andere honden op de hondencamping) er is een stuk bos voor de honden aanwezig en een grote speelweide voor de honden en hun baasjes waar de hond lekker kan ravotten met de andere honden. De hondencamping is kleinschalig van opzet (7 plaatsen) hierdoor blijft het aantal honden beperkt op de hondencamping waardoor de kans op eventuele ongeregeldheden tussen de honden zeer klein is. We raden iedereen aan die op hondencamping La Soupèze wil verblijven vooraf te reserveren. Als verhuur accommodaties zijn er een blokhut en een gîte aanwezig, de blokhut is gesitueerd op de hondencamping en de gîte is gelegen op een mooie plaats op ons terrein waarvandaan u een prachtig uitzicht heeft. Enige restricties zijn wel van toepassing: de burgemeester van Dournazac heeft ons duidelijk te kennen gegeven dat we de franse wet inzake honden moeten respecteren. Dit houdt in dat we géén categorie 1 en categorie 2 honden mogen accepteren op de hondencamping, meer informatie hierover vind u op de website van de Nederlandse ambassade in Frankrijk. Ook op onze hondencamping gelden een aantal regels, deze zijn te vinden op de pagina; algemene voorwaarden. Kortom: op onze hondencamping in Frankrijk heeft eenieder een ontspannen vakantie!