Hondencamping

La Soupèze

Ontspannen op vakantie met de hond? Dan gaat u natuurlijk naar Hondencamping La Soupèze in Frankrijk.

 

voor een ontspannen vakantie met uw hond(en)!

 

......faciliteiten op de hondencamping

Hondenzwemvijver: De hondenzwemvijver ligt in het bos en stroomt d.m.v. een pomp. Op warme dagen kunnen de honden hier even heerlijk afkoelen.

 

Toiletgebouw: Het toiletgebouw beschikt over 2 toiletten, 2 douches met thermostaatkranen en 2 wastafels. Aan de buitenzijde van het gebouw bevindt zich de afwasgelegenheid met warm en koud water.

Toiletpapier is aanwezig.

 

Bar: In de bar is het gezellig vertoeven, ook kijken we hier de Tour de France, EK's en WK's voetbal

 

Hondenopvang: U wilt even ongestoord genieten van de omgeving of een leuke stad? U heeft dan de mogelijkheid om de hond(en) geheel verzorgd bij ons achter te laten. U geniet, wij passen op.

 

Zwembad: We hebben gekozen voor een zgn. opbouwzwembad van Ø 6.80 meter en een diepte van 1,40 meter.  Dit zwembad heeft als voordeel dat de honden er niet in kunnen springen terwijl de baas(jes) een duik nemen.

 

Hondenspeelweide: Een groot afgerasterd veld waarin de honden naar hartenlust kunnen ravotten.

 

Petanquebaan: Uiteraard ontbreekt deze niet op een Franse camping. De jeu-de-boules baan is gezellig gelegen bij het terras zodat u tijdens het spelen een drankje kunt nuttigen.

 

Terras: Hier komt alles samen; gezelligheid met een hapje en een drankje, table d’hotes, evt. ontbijt, etc. etc.

 

Broodjesservice: 's-Morgens vers brood? Van mei tot en met september kunnen we dit voor u regelen. ‘s Avonds doorgeven wat u wenst en ‘s morgens liggen ze voor u klaar in de bar.

 

Wandelingen: Wanneer u het leuk vindt, kunt u deelnemen aan de gezamenlijke wandelingen welke we 1 á 2 keer per week maken.

Kyra houd van zwemmen in een meertje vlakbij hondencamping La Soupèze.
Het gezellige terras van hondencamping La Soupèze in Frankrijk.
Altijd leuk, een potje petanque op hondencamping La Soupèze.

 

zwembad met zonnendek op hondencamping La Soupeze.
Zwembad met heerlijk zonnedek op hondencamping La Soupèze.
hondencamping La Soupeze het volleybalveld

Vakantie met de hond of honden in Frankrijk? U wilt met de hond op vakantie naar een speciale hondencamping in Frankrijk? Hondencamping La Soupèze is een kleinschalige hondencamping in Zuid Frankrijk gericht op vakantiegangers die hun hond of honden meenemen op vakantie. De honden genieten hier op de hondencamping in Frankrijk heel veel vrijheid, de honden lopen bijvoorbeeld los op de hondencamping (mits dit goed gaat met de andere honden op de hondencamping) er is een stuk bos voor de honden aanwezig en een grote speelweide voor de honden en hun baasjes waar de hond lekker kan ravotten met de andere honden. De hondencamping is kleinschalig van opzet (7 plaatsen) hierdoor blijft het aantal honden beperkt op de hondencamping waardoor de kans op eventuele ongeregeldheden tussen de honden zeer klein is. We raden iedereen aan die op hondencamping La Soupèze wil verblijven vooraf te reserveren. Als verhuur accommodaties zijn er een blokhut en een gîte aanwezig, de blokhut is gesitueerd op de hondencamping en de gîte is gelegen op een mooie plaats op ons terrein waarvandaan u een prachtig uitzicht heeft. Enige restricties zijn wel van toepassing: de burgemeester van Dournazac heeft ons duidelijk te kennen gegeven dat we de franse wet inzake honden moeten respecteren. Dit houdt in dat we géén categorie 1 en categorie 2 honden mogen accepteren op de hondencamping, meer informatie hierover vind u op de website van de Nederlandse ambassade in Frankrijk. Ook op onze hondencamping gelden een aantal regels, deze zijn te vinden op de pagina; algemene voorwaarden. Kortom: op onze hondencamping in Frankrijk heeft eenieder een ontspannen vakantie!