Hondencamping

La Soupèze

Ontspannen op vakantie met de hond? Dan gaat u natuurlijk naar Hondencamping La Soupèze in Frankrijk.

 

voor een ontspannen vakantie met uw hond(en)!

 

Vakantie met de hond of honden in Frankrijk? U wilt met de hond op vakantie naar een speciale hondencamping in Frankrijk? Hondencamping La Soupèze is een kleinschalige hondencamping in Zuid Frankrijk gericht op vakantiegangers die hun hond of honden meenemen op vakantie. De honden genieten hier op de hondencamping in Frankrijk heel veel vrijheid, de honden lopen bijvoorbeeld los op de hondencamping (mits dit goed gaat met de andere honden op de hondencamping) er is een stuk bos voor de honden aanwezig en een grote speelweide voor de honden en hun baasjes waar de hond lekker kan ravotten met de andere honden. De hondencamping is kleinschalig van opzet (7 plaatsen) hierdoor blijft het aantal honden beperkt op de hondencamping waardoor de kans op eventuele ongeregeldheden tussen de honden zeer klein is. We raden iedereen aan die op hondencamping La Soupèze wil verblijven vooraf te reserveren. Als verhuur accommodaties zijn er een blokhut en een gîte aanwezig, de blokhut is gesitueerd op de hondencamping en de gîte is gelegen op een mooie plaats op ons terrein waarvandaan u een prachtig uitzicht heeft. Enige restricties zijn wel van toepassing: de burgemeester van Dournazac heeft ons duidelijk te kennen gegeven dat we de franse wet inzake honden moeten respecteren. Dit houdt in dat we géén categorie 1 en categorie 2 honden mogen accepteren op de hondencamping, meer informatie hierover vind u op de website van de Nederlandse ambassade in Frankrijk. Ook op onze hondencamping gelden een aantal regels, deze zijn te vinden op de pagina; algemene voorwaarden. Kortom: op onze hondencamping in Frankrijk heeft eenieder een ontspannen vakantie!

 

Verblijf in de gite  op hondencamping La Soupeze in Frankrijk

De gîte op hondencamping La Soupèze

De gîte staat op een prachtige locatie op ons terrein en heeft een mooi uitzicht over de landerijen.

De gîte is volledig ingericht: beddegoed, kussens, bestek, verwarming, koffieapparaat, waterkoker, 4-pits gasfornuis, etcetera.

Voor de gîte zit een ruime veranda vanwaar je een prachtig uitzicht hebt.

Hondencamping La Soupeze uitzicht vanaf de gite
Hondencamping La Soupeze de veranda van de gite

Voor de verwarming is de gîte voorzien van een DRU-gaskachel (gesloten systeem), welke wordt gestookt middels propaangas. Standaard is er één gasfles voorzien, wanneer deze leeg is leveren we u, tegen betaling, een nieuwe gasfles.

Gîte op hondencamping La Soupeze in Frankrijk.
Gîte op hondencamping La Soupeze in Frankrijk.
Gîte op hondencamping La Soupeze in Frankrijk.
Gîte op hondencamping La Soupeze in Frankrijk.
Gîte op hondencamping La Soupeze in Frankrijk.
Gîte op hondencamping La Soupeze in Frankrijk.