Hondencamping

La Soupèze

Ontspannen op vakantie met de hond? Dan gaat u natuurlijk naar Hondencamping La Soupèze in Frankrijk.

 

voor een ontspannen vakantie met uw hond(en)!

 

De hondenoppasservice.....

Voor de keer dat u eens zonder de hond eropuit wilt kunt u gebruik maken van de hondenoppasservice op hondencamping La Soupèze.

 

Oppasservice op hondencamping La Soupeze

 

 

 

Op het terras bij de bar vangen we de hond of honden op en blijven dan bij uw hond(en) tot u weer terugkomt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wij zorgen ervoor dat hij of zij op tijd van eten wordt voorzien zodat u de vrijheid heeft om te gaan en staan waar u wilt met de zekerheid dat uw trouwe viervoeter heerlijk in de watten wordt gelegd.hondencamping La Soupeze de honden oppasservice

 

 

 

Hondenopvang van hondencamping La Soupeze
Macy in de opvang van honden camping La Soupèze.

 

Vakantie met de hond of honden in Frankrijk? U wilt met de hond op vakantie naar een speciale hondencamping in Frankrijk? Hondencamping La Soupèze is een kleinschalige hondencamping in Zuid Frankrijk gericht op vakantiegangers die hun hond of honden meenemen op vakantie. De honden genieten hier op de hondencamping in Frankrijk heel veel vrijheid, de honden lopen bijvoorbeeld los op de hondencamping (mits dit goed gaat met de andere honden op de hondencamping) er is een stuk bos voor de honden aanwezig en een grote speelweide voor de honden en hun baasjes waar de hond lekker kan ravotten met de andere honden. De hondencamping is kleinschalig van opzet (7 plaatsen) hierdoor blijft het aantal honden beperkt op de hondencamping waardoor de kans op eventuele ongeregeldheden tussen de honden zeer klein is. We raden iedereen aan die op hondencamping La Soupèze wil verblijven vooraf te reserveren. Als verhuur accommodaties zijn er een blokhut en een gîte aanwezig, de blokhut is gesitueerd op de hondencamping en de gîte is gelegen op een mooie plaats op ons terrein waarvandaan u een prachtig uitzicht heeft. Enige restricties zijn wel van toepassing: de burgemeester van Dournazac heeft ons duidelijk te kennen gegeven dat we de franse wet inzake honden moeten respecteren. Dit houdt in dat we géén categorie 1 en categorie 2 honden mogen accepteren op de hondencamping, meer informatie hierover vind u op de website van de Nederlandse ambassade in Frankrijk. Ook op onze hondencamping gelden een aantal regels, deze zijn te vinden op de pagina; algemene voorwaarden. Kortom: op onze hondencamping in Frankrijk heeft eenieder een ontspannen vakantie!