Hondencamping

La Soupèze

Ontspannen op vakantie met de hond? Dan gaat u natuurlijk naar Hondencamping La Soupèze in Frankrijk.

 

voor een ontspannen vakantie met uw hond(en)!

 

De route naar Hondencamping La Soupèze in Frankrijk.

Let op:

 

Ongeveer 5 kilometer vóór Limoges neemt u afrit 28 op de A20 in de richting Perigieux/Angouleme (D200). Volg deze weg richting Perigieux(D2000), bij één van de laatste rotonde’s volgt u het bord Chalus. In Chalus volgt u de borden Dournazac, in Dournazac blijft u op de D6 bis richting Nontron/Les trois Cerisiers, na ongeveer 2 kilometer gaat u links de C127 in bij het bord La Soupèze. Vanaf  hier volgt u de borden van hondencamping La Soupèze.

 

Mocht in uw navigatiesysteem La Soupèze niet voorkomen, dan kunt u wellicht als eindbestemming Dournazac ingeven en dan C127 als weg intoetsen.

Add-To-TomTom

Klik op de TomTom knop om de route naar onze hondencamping direct in de TomTom te laden.

GPS Coördinaten Camping La Soupèze:

 

latitude N 45.609985   longitude E 0.889678

 

Vakantie met de hond of honden in Frankrijk? U wilt met de hond op vakantie naar een speciale hondencamping in Frankrijk? Hondencamping La Soupèze is een kleinschalige hondencamping in Zuid Frankrijk gericht op vakantiegangers die hun hond of honden meenemen op vakantie. De honden genieten hier op de hondencamping in Frankrijk heel veel vrijheid, de honden lopen bijvoorbeeld los op de hondencamping (mits dit goed gaat met de andere honden op de hondencamping) er is een stuk bos voor de honden aanwezig en een grote speelweide voor de honden en hun baasjes waar de hond lekker kan ravotten met de andere honden. De hondencamping is kleinschalig van opzet (7 plaatsen) hierdoor blijft het aantal honden beperkt op de hondencamping waardoor de kans op eventuele ongeregeldheden tussen de honden zeer klein is. We raden iedereen aan die op hondencamping La Soupèze wil verblijven vooraf te reserveren. Als verhuur accommodaties zijn er een blokhut en een gîte aanwezig, de blokhut is gesitueerd op de hondencamping en de gîte is gelegen op een mooie plaats op ons terrein waarvandaan u een prachtig uitzicht heeft. Enige restricties zijn wel van toepassing: de burgemeester van Dournazac heeft ons duidelijk te kennen gegeven dat we de franse wet inzake honden moeten respecteren. Dit houdt in dat we géén categorie 1 en categorie 2 honden mogen accepteren op de hondencamping, meer informatie hierover vind u op de website van de Nederlandse ambassade in Frankrijk. Ook op onze hondencamping gelden een aantal regels, deze zijn te vinden op de pagina; algemene voorwaarden. Kortom: op onze hondencamping in Frankrijk heeft eenieder een ontspannen vakantie!