Hondencamping

La Soupèze

Ontspannen op vakantie met de hond? Dan gaat u natuurlijk naar Hondencamping La Soupèze in Frankrijk.

 

voor een ontspannen vakantie met uw hond(en)!

 

.....even voorstellen

Eind 2007 hebben wij, Marco en Tamira Hoefsmit, onze woning in deze prachtige streek van Frankrijk gekocht om te gaan doen waar we al jaren van droomden:

 

                  - we openen een camping waar ook honden vakantie hebben -

 

Ons hele leven kamperen we al, en iedere vakantie trokken we richting het zuiden met onze honden. We merkten echter dat het steeds lastiger werd om een leuke bestemming te vinden waar we onze honden, zonder problemen, mee naar toe konden nemen.

Wie zijn wij van hondencamping La Soupeze in Frankrijk. Wij met onze 2 honden Hannes en Djenna.
Hondencamping La Soupeze in France, een foto van onze teckel Djenna.

Djenna

Met deze ervaringen in het achterhoofd zijn we gaan bouwen aan ons idee en daar is Hondencamping La Soupèze uitgekomen, een vakantiebestemming waar iedereen met zijn/haar hond(en) relaxed vakantie kan vieren.

Hannes

In mei 2009 hebben we onze unieke hondencamping geopend. De reacties van onze gasten én de honden, zie ook ons gastenboek, zijn overweldigend. De droom die we voor ogen hadden is uitgekomen, en zelfs nog beter dan verwacht. We gaan echter niet stilzitten maar blijven bouwen aan ons concept om u en uw hond een aangenaam vakantieverblijf te bieden op Hondencamping La Soupèze in Frankrijk.

foto van onze chowchow Luna op hondencamping La Soupeze in Frankrijk.

Luna  †  22-11-2012

hondencamping La Soupeze onze leonberger Max.

Max 03-06-2013

 

Vakantie met de hond of honden in Frankrijk? U wilt met de hond op vakantie naar een speciale hondencamping in Frankrijk? Hondencamping La Soupèze is een kleinschalige hondencamping in Zuid Frankrijk gericht op vakantiegangers die hun hond of honden meenemen op vakantie. De honden genieten hier op de hondencamping in Frankrijk heel veel vrijheid, de honden lopen bijvoorbeeld los op de hondencamping (mits dit goed gaat met de andere honden op de hondencamping) er is een stuk bos voor de honden aanwezig en een grote speelweide voor de honden en hun baasjes waar de hond lekker kan ravotten met de andere honden. De hondencamping is kleinschalig van opzet (7 plaatsen) hierdoor blijft het aantal honden beperkt op de hondencamping waardoor de kans op eventuele ongeregeldheden tussen de honden zeer klein is. We raden iedereen aan die op hondencamping La Soupèze wil verblijven vooraf te reserveren. Als verhuur accommodaties zijn er een blokhut en een gîte aanwezig, de blokhut is gesitueerd op de hondencamping en de gîte is gelegen op een mooie plaats op ons terrein waarvandaan u een prachtig uitzicht heeft. Enige restricties zijn wel van toepassing: de burgemeester van Dournazac heeft ons duidelijk te kennen gegeven dat we de franse wet inzake honden moeten respecteren. Dit houdt in dat we géén categorie 1 en categorie 2 honden mogen accepteren op de hondencamping, meer informatie hierover vind u op de website van de Nederlandse ambassade in Frankrijk. Ook op onze hondencamping gelden een aantal regels, deze zijn te vinden op de pagina; algemene voorwaarden. Kortom: op onze hondencamping in Frankrijk heeft eenieder een ontspannen vakantie!