algemene voorwaarden

We zijn een kleine hondencamping met 7 staanplaatsen, een gîte en een blokhut met als doel iederéén een heerlijke vakantie te bieden. Om dit te bereiken hebben we enkele algemene voorwaarden opgesteld.

- Chemisch Toilet en septic-tank: Wilt je je chemische toilet legen op de desbetreffende plaats? Hiervoor moet je chemisch toilet voorzien zijn van een biologisch middel welke werkt op basis van bacteriën, vaak is dit dit een 'groene' fles. Onze septic-tank werkt op basis van bacteriën, deze bacteriën sterven wanneer ze met chemicaliën in aanraking komen. Een oplossing is dat je je chemisch toilet leeg meeneemt naar onze camping, alwaar je deze vult met water en een biologisch reinigingsmiddel. Deze combinatie mag wel geleegd worden via de septic-tank.

- Honden: Houd er rekening mee dat je hond(en) hun inentingen hebben gehad, denk hierbij ook aan kennelhoest. Klik hier voor alle voorwaarden hieromtrent die gelden binnen de EU. Je hond dient een hondenpaspoort te hebben. Om de honden een ontspannen vakantie te gunnen is mogen de teefjes niet loops zijn of worden tijdens hun verblijf op de camping. Om de (eventuele) loopsheid uit te stellen kunt je terecht bij je dierenarts.

- Aansprakelijkheid: Hondencamping La-Soupèze aanvaardt geen aansprakelijkheid voor diefstal of beschadigingen van eigendommen van gasten of bezoekers, alsmede voor ongevallen die gasten, bezoekers of hun honden overkomen. e.e.a. behoudens schuld van ondernemers of personeel. Tevens aanvaardt Hondencamping La-Soupèze geen aansprakelijkheid voor enigerlei schade of letsel toegebracht door honden van gasten of bezoekers. Campinggasten of bezoekers zijn dus zelf verantwoordelijk, en daardoor aansprakelijk, voor de daden van hun honden. Eventuele dierenartskosten, voor welke behandeling dan ook, zijn voor rekening van de eigenaar van de hond zelf.

- Aanbetaling: Wij verzoeken je binnen 30 dagen een aanbetaling te doen van 50% van het stageld, wanneer de aanbetaling door ons ontvangen is sturen wij je een betaal– en reserveringsbevestiging waarna je reservering definitief is.

- Annuleren: 1. Binnen 7 dagen na datum van de reserveringsbevestiging kan de reservering kosteloos worden geannuleerd, behoudens de reserveringen die binnen 6 dagen voor aankomst gemaakt zijn. 2. Bij annulering tussen 7 dagen na datum van de reserveringsbevestiging en 6 weken voor aankomst wordt het (verschuldigde) aanbetalingsbedrag in rekening gebracht. 3. Bij annulering tussen 6 weken voor de aankomst en 1 week voor aankomst wordt 90% van de volledige huursom in rekening gebracht. 4. Bij annulering tussen 1 week voor aankomst en de dag van de aankomst zelf wordt de volledige huursom in rekening gebracht. 5. Bij vroeger vertrek of bij latere aankomst dan gereserveerd vindt geen restitutie van gedane betalingen plaats. 6. Je dient schriftelijk (e-mail) te annuleren.

home