home

om je een fijne vakantie te kunnen bieden

de faciliteiten

BBQ op hondencamping La Soupèze in Frankrijk, Vakantie met hond

'culinair' bbq-en

De BBQ op La-Soupèze is een uniek concept. Ieder zorgt voor zijn/haar eigen vlees of vegetarisch gerecht en daarnaast wordt onderling overlegd wie welke (bij)gerechten verzorgd welke op de 'gezamenlijke' tafel komen te staan. Hierdoor is er voor elk wat wils en je doet ook nog eens ideeën op. Borden, bestek en diverse sauzen zijn aanwezig en de drankjes komen uit de bar. Uiteraard is het geheel vrijblijvend om aan de BBQ mee te doen. De BBQ is om 19.00 uur warm....

Hondenoppas service op hondencamping La Soupèze in Frankrijk, Vakantie met hond

hondenoppas

Voor de keer dat je eens een ochtend zonder de hond eropuit wilt om bijvoorbeeld een markt te bezoeken of boodschappen te doen kun je gebruik maken van de hondenoppasservice op hondencamping La-Soupèze. Op het terras bij de bar vangen we je hond of honden op en blijven dan bij je hond(en) tot je weer terug bent. We bieden deze service aan tussen 9h30 en 13h30.

Wandelen op hondencamping La Soupèze in Frankrijk, Vakantie met hond

wandelingen

Je kunt direct vanuit de camping heerlijke wandelingen maken. We beschikken over een aantal wandelkaarten die je kunt lenen om er lekker op uit te trekken. Wanneer je dit leuk vindt kun je ook deelnemen aan de 'gezamenlijke wandelingen' welke we 1 of 2 keer per week organiseren.

Het zwembad op hondencamping La Soupèze in Frankrijk, Vakantie met hond

zwembad met terras

Het zwembad van 8 bij 4 meter wacht op je! Lekker om even af te koelen op de warme dagen. Op het terras staan enkele ligbedden klaar voor de zonaanbidders.

Wasmachine op hondencamping La Soupèze in Frankrijk, Vakantie met hond

wasmachine + wasdroger

Naast het toiletgebouw hebben we een aparte gesloten ruimte waar de wasmachine en een droogrek staan opgesteld. Tegen een kleine vergoeding (€ 6,=) kun je hier een was draaien en bij slecht weer van de wasdroger (€ 6,=) gebruik maken.

Hangmatten op hondencamping La Soupèze in Frankrijk, Vakantie met hond

hangmatten

Op een fijne plek in het bos, tussen de bomen, hangen een aantal hangmatten. Dit is een héérlijke plek om eens een goed boek te lezen, gewoon even weg te mijmeren of lekker een 'tukkie' te doen.

Zwemvijver voor de honden op hondencamping La Soupèze in Frankrijk, Vakantie met hond

vijver voor de honden

In het bos op het terrein hebben we een zwemvijver voor de honden aangelegd. Heerlijk om af te koelen of gewoon even een 'plons' te nemen. Door middel van een 12v pomp blijft het water in beweging voor helder en fris water.

Petanque banen op hondencamping La Soupèze in Frankrijk, Vakantie met hond

petanque

Op en langs de petanque baan worden de nodige gezellige uren doorgebracht, hier wordt vaak veel gelachen, gespeeld (soms zéér serieus), gekletst en af een toe een klein toernooitje georganiseerd. Kortom een leuke ontmoetingsplaats.

Broodje service op hondencamping La Soupèze in Frankrijk, Vakantie met hond

broodjes-service

Iedere dag van de week, tussen mei en eind september, kunnen we vers brood voor je halen bij de plaatselijke bakker. Dit brood ligt dan rond 08.30 uur voor je klaar in de bar van hondencamping La-Soupèze

Douche voor de honden op hondencamping La Soupèze in Frankrijk, Vakantie met hond

hondendouche

We hebben speciaal voor de honden een 'hondendouche' aangelegd met warm en koud water, dus mocht je hond eraan toe zijn (lekker ergens in liggen rollen of gewoon een wasbeurt) dan kun je hier gebruik van maken.

Speelweide, uitlaatveld op hondencamping La Soupèze in Frankrijk, Vakantie met hond

22.000 m2 speelweide

De honden kunnen zich heerlijk uitleven op de grote (22.000 m2) speelweide van onze hondencamping. Er staan her en der ook fruitbomen, dus in het juiste seizoen kun je genieten van verse peren, appels, kersen, perziken etc.

Gezellige bar met zonnig terras op hondencamping La Soupèze in Frankrijk, Vakantie met hond

bar met terras

Het terras is een heerlijke plek om lekker iets te drinken, of  om gezellig te relaxen en bij te kletsen. In de bar staat een TV (wielrennen, F1, voetbal etc.) en bij kouder weer doen we gezellig de houtkachel aan.

Speelweide, uitlaatveld op hondencamping La Soupèze in Frankrijk, Vakantie met hond

houtgestookte pizzaoven

Uit de houtoven komen de heerlijkste pizza's! Één keer per week hebben we een pizza-avond, Wij zorgen voor het deeg en de ingrediënten voor de topping dan kan ieder zijn/haar eigen pizza samenstellen en bakken......leuk én gezellig!

Speelweide, uitlaatveld op hondencamping La Soupèze in Frankrijk, Vakantie met hond

Gezellig tafelen

Een paar keer per weekt maakt Marie, naast de BBQ en Pizza-avond, een lekkere maaltijd klaar waaronder de beroemde Paella. Je kunt je ter plaatse opgeven als je mee wilt eten.